ALAPÍTVÁNY

 

 

Kedves Szülők, Nagyszülők, Támogatók!

Kérjük adója 1%-val Ön is támogassa a XII/3 Bölcsőde Alapítványt!

Adószámunk: 18236277-1-43

Köszönjük szépen!

 

A XII/3 Bölcsőde Alapítványt 1997-től szerveztük a szülők kezdeményezésére és hozzájárulásaiból. Az Alapítvány célja: a Zugligeti Bölcsődébe járó gyerekek testi és lelki fejlődésének elősegítése, a gyermekek intézményi körülmények javítása, valamint a humánerőforrás fejlesztése. A bevételeink az alkalmi adományokból és az egyszázalékos fájlokból tevődnek össze. Az Alapítvány működésével kapcsolatos teendőket teljes mértékben társadalmi munkában végezzük.

Az Alapítvány tevékenységei:

Nagy hangsúlyt fektetünk az egészség megőrzésére az egészséges életmód kialakítására, a só szobánk fenntartására.

A gyermeknapi rendezvényeink költségeit fedezzük, rendszeresen bábművész hívunk, délután zenés előadó, arcfestés és lufi hajtogató bohóc gazdagítja programot. A rendezvény célja a szülők és a bölcsőde közötti szoros kapcsolat kialakítása.

A szülő-gyerek kapcsolat elmélyítését, valamint a közös alkotás örömét biztosítva tartunk évente aktuális ünnepekhez kapcsolódóan kreatív foglalkozást, melyekhez az eszközöket és anyagokat az alapítvány finanszírozza.

Nagyobb támogatás esetén lehetőségünk van nagyobb értékű mozgásfejlesztő játékok, kerti eszközök vásárlására.

A szakkönyvek és folyóiratok a munkatársak ismereteinek és továbbképzésének eszközei, a könyvtárunk biztosítja a munkatársak és a szülők számára a szakmai és személyiség fejlődés szempontjából hasznos olvasnivalókat.

Alapítvány fedezi a honlapunk fenntartási költségeit, amely lehetővé teszi, hogy szélesebb körű információt nyújtsunk magunkról.

 

Alapítvány számlaszáma: 10104105-34422300-00000002

2020.évi felajánlások összege: 162 423 Ft

Köszönjük minden kedves Támogatónknak, hogy adójuk 1%-ával közös céljaink megvalósításához idén is hozzájárulnak!

a kuratórium nevében: Kissné Farkas Éva elnök